Opět není napsáno kolik týdnů ŘD máte, počítám, že 4 týdny. V tom případě vám program spočítal správně nárok 12 hodin ŘD. Podívejte se na dotaz o 1 níže a použijte pro výpočet stejný postup. Vycházíte z toho, že je odpracováno celkem 172,5 hod. (odprac. hodiny + svátek + čerpaná ŘD).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
3. 3. 2021 6:52
Dobrý den, prosím o radu, není mi jasný nárok na dovolenou a nemoc pro tento rok.
Zaměstnanec skončil PP k 16.2.2021. Má 37,5 úvazek. Od 10.1.-22.1.2021 byl nemocný. Odpracováno měl tedy od 1.1.-16.2. – 157,5hod
Vedoucí mu dal na 8.2. dovolenou 7,5hod.
1.1. Svátek – 7,5 hod
Od 10.1.-22.1. - Nemoc – 75 hod.
Na kolik hodin, prosím, měl nárok na dovolenou. Program mi spočítal, že na 12 hodin. Mě to ale není jasné s tou nemocí, zda se započítává do odpracované doby. Je to tedy opravdu tak, že nemoc bych tam započítávala pouze pokud by zaměstnanec odpracoval alespoň 12 týdnů a to do maximálně 20 týdnů nemoci. Předem moc děkuji.