K bodu 16 děti uvedete, ve sloupci
Ve výši na jedno díte od-do (od měsíce - do měsíce)
Ve výši na druhé díte od-do (od měsíce - do měsíce)
O Potvrzení zaměstnavatele druhého z poplatníků pro uplatnění nároku na daňové zvýhodnění Vás nežádala, nevystavujete ho tedy. Toto potvrzení by bylo pro jejího manžela/otce dětí/... pro případ, že by chtěli daňové zvýhodnění na děti uplatňovat ve svém daňovém přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
11. 3. 2021 8:32
Dobrý den, je tu hodná paní mzdová účetní, která by mi poradila? Jsem začátečník a zaměstnankyně po mě chce vyplněné "Potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti,..." Během roku 2020 uplatňovala své 2 děti pouze 2 měsíce, potom to zrušila, že je bude chtít uplatnit až v DP. V tomto "Potvrzení..." na řádku 16 májí být tyto děti uvedené? Nebo tam ne a dát paní ještě "Potvrzení zaměstnavatele druhého z poplatníků pro uplatnění nároku na daň. zvýhodnění..." a tam uvést, že je uplatňovala 2 měsíce? Děkuji za reakce.