Ano, děkuji, já jsem Vaší odpověď četla, ale jak mi to řeší, jestli musím mít stanovisko z jiného servisu? Nebo tím myslíte, že když předepíšu k náhradě, tak mohu vyřadit bez jakéhokoliv dalšího podkladu?
A zaměstnanec způsobil škodu a ta mu má být nebo musí být předepsána k náhradě?
Ještě jednou děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
16. 3. 2021 20:46
Dobrý večer paní Tečko,
já se omlouvám, že to znovu vytahuji, snad už naposledy, nikdy nestihnu reagovat dostatečně včas na Vaší odpověď.
Moje otázka byla - jak byste postupovala třeba u mobilu pořizovací cena přes 20 tis., zaměstnanci spadl na zem a rozbil se displej, oprava displeje stojí 6 tis. Kč, zaměstnavatel nechce investovat do opravy, rozbitý nechce nikdo koupit, jak vyřadit v tomto případě? Tady asi prodej za nějakou tu stovku nebude na místě.
Odpověděla jste, že doložíte stanovisko ze servisu ohledně ceny za opravu, a já mám poslední dotaz, pokud klient sám provozuje servis PC, mobilů, musí si to stanovisko nestranně opatřit u jiného servisu?
Děkuji a omlouvám se za zmatky.