Ano, bude mít nárok dle MPSV od 5.3., bohužel mám také takový případ a také mně přišlo z OSSZ u zaměstnance jako změna na e neschopence a bohužel mi z portálu účetnictví Pohoda napsali, že zpětně nedám do nepřítomností karanténu, když mám v únoru pouze nemoc, prý musím dopočítat ručně příspěvek, což si tedy neumím dost dobře představit, tedy uvidíme, zda bude mít někdo větší štěstí na účetní program a dokáže mi pomoci.
Zrovna teď jsem si přečetla (vedle v liště na Podnikatel z 19.3.: Mimořádný příspěvek...před 1.březnem) a vyplývá, že NEBUDE.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
25. 3. 2021 18:24
Dobrý den,
chtěla bych se požádat o radu ohledně příspěvku v době izolace. Zaměstnance je od 23.2.2021 v pracovní neschopnosti (byl pozitivní na Covid) a 23.3.2021 mu byla změněna neschopnost na izolaci. Chtěla bych se zeptat zda bude mít nárok na příspěvek od 5.3.-8.3.2021 nebo nebude mít žádný nárok, protože neschopnost vznikla před 28.2.2021.
Moc děkuji.