Dobrý den, máme ve směrnici pro stravenkový paušál tento postup dle §24/2 písmeno j) bod 4 ZDP -
Příspěvek na stravování lze uplatnit jako výdaj (náklad) na další jedno jídlo za zaměstnance, pokud délka jeho směny v úhrnu s povinnou přestávkou v práci, kterou je zaměstnavatel povinen poskytnout zaměstnanci podle zvláštního právního předpisu110a), bude delší než 11 hodin.
Teď jsem se dočetla v novinách, že v tomto případě, když dáme druhý příspěvek tak ho musí zaměstnanec zdanit a musí se z něj zaplatit sociální a zdravotní. Prosím vás, je to pravda a kde bych to našla? Nebo je to nějaká novinářská myšlenka?
Děkuji moc za rady
Ano, také jsem to takhle pochopila. Druhý příspěvek lze poskytnout, ale nad těch 75,60/den, je již daňově neuznatelný a odvádí se ZP a SP.
§ 6 odst.9 b ZDP
Děkuji, tak máme příspěvek 50 Kč, když bude mít nárok na 2, dostane 100 Kč a z 24,40 Kč se odvedou soc.+zdr. a zaplatí z toho daň. To abych na to zase dělala nějaké tabulky :((
Moc děkuji za objasnění a přeji hezké velikonoce
Podle výše uvedeného paragrafu má nárok i na další příspěvek akorát nevím jak s tím zdaněním a odvody. Pokud bychom měli dalších 50 Kč danit a odvádět sociální se zdravotním, tak to snad vyhodíme a nebudeme v tomto případě dávat nic. Nakonec je to pro firmu dobrovolné ne?
1. 4. 2021 12:46
Dobrý den, máme ve směrnici pro stravenkový paušál tento postup dle §24/2 písmeno j) bod 4 ZDP -
Příspěvek na stravování lze uplatnit jako výdaj (náklad) na další jedno jídlo za zaměstnance, pokud délka jeho směny v úhrnu s povinnou přestávkou v práci, kterou je zaměstnavatel povinen poskytnout zaměstnanci podle zvláštního právního předpisu110a), bude delší než 11 hodin.
Teď jsem se dočetla v novinách, že v tomto případě, když dáme druhý příspěvek tak ho musí zaměstnanec zdanit a musí se z něj zaplatit sociální a zdravotní. Prosím vás, je to pravda a kde bych to našla? Nebo je to nějaká novinářská myšlenka?
Děkuji moc za rady