Hlavní navigace

Účetní program MRP/KS

  • (neregistrovaný)

    4. 4. 2021 8:28

    Dobrý den, potřebovala bych vysvětlit (začínám v tomto programu a ted je problém se někde dovolat a zjistit), jak mám do mezd vložit nemocenskou od 8.3.2021 do 31.3.2021, aby mi to spočítalo i náhradu (14 dní), už jsem zkoušela vše co mě napadlo, ale nic mi to nevypočítalo, měla jsem Pohodu a tam jsem dala do nepřítomnosti od do a bylo to hotovo, ale ted fakt nevím, můžete mi někdo poradit (musím se vše pomalu učit), děkuji za radu

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 4. 2021 11:02

      ano (neregistrovaný)

      Na liště z nabídky funkcí zvolíme "Nemoci,dávky", vybereme z nabídky první možnost "Náhrada za dočasnou PN" a v tabulce vyplníme 14 dní datum od-do. Ve spodní části je již vypočtená výsledná částka zákonné náhrady. Následně zvolíme další řádku a zvolíme "Nemocenská" a tam uvedete následující další dny DPN již bez náhrady. Napište, jestli se povedlo.

    • 5. 4. 2021 11:15

      martula (neregistrovaný)

      Děkuji, to jsem zkoušela otevřít, když jsem klikla na řádek začátek - ukázalo se mi: tabulka neobsahuje žádný záznam k editaci/vymázu, asi bych potřebovala poradit, jak se tam dostat, mám klikat na ten řádek nebo v nějaké nabídce, kde by se mi to otevřelo. Jsem z toho nešťastná, že jsem nebyla aspoň na nějakém úvodním školení. Ještě bych potřebovala poradit: u zaměstnanců mám, že podepsali prohlášení (slevu na poplatníka) ale ve mzdách se mi to neukáže a musím to doplnit u všech zaměstnanců. Zase někde dělám chybu a nevím kde. Moc ještě jednou děkuji.

    • 5. 4. 2021 11:21

      martula (neregistrovaný)

      Tak nemocenskou se mi podařilo vytvořit,....­......moc a moc děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).