oms: Nebude se na to při případné kontrole pohlížet jako na pozměňování účetních dokladů? A nevěděla byste jak za věta má znít? Podnikatel je zapsán....nebo stačí ,,zapsán v ŽR...
Propsalo se to i do těch ve kterých to nebylo( zpočátku jsem vystavila oar faktur bez této věty aniž bych si všimla, mám i tyto faktury nechat doplněné o tuto větu i když zákazník ji má bez?
Děkuji Marie
Znění si každý určuje sám. Někteří při ručně vypisovaných fakturách neuvádí. Lze snadno ověřit v rejstříku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
5. 4. 2021 18:05
Dobrý podvečer, jak jsem se tu již dotazovala na znění ohledně věty registrace u ŽR tak jsem si větu pozměnila místo firma zapsaná na zapsán na ŽR a změnilo se mi to u všech faktur i zpětně. To je asi velká chyba. Měla bych tedy větu vrátit zpět, ulozit nebo vytisknout si faktury s puvodnim zněním a pak teprve nastavit změněnou větu aby již byla od nových faktur správně. Nebo to nevadí ze se tato veta změnila plošně u všech faktur? Jde o to ze zákazník dostal tuto vetu ve faktuře jinak formulovanou než bych měla ve stejné faktuře uvedenou já. Mam 3 různé fakt. systemy a změnily to zpětně všechny.
Děkuji za názory jak bych měla postupovat.
Marie