Děkuji, bohužel se jedná o nákup firemního auto, takže se jedná o vyšší částku :-/
Neřešila jsem pouze jednou, ale jinak se mi opravdu nechce čekat na výzvu. Protože ta většinou přijde v nejméně vhodnou dobu. Například když je externí účetní na "dovolené" bez připojení k internetu a jednatel / i přes veškerá předchozí upozornění, že se má nejdřív dívat do datové schránky kukátkem / otevře datovou schránku. A ty sankce za neuposlechnutí rozkazu včas jsou hodně vysoké.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 4. 2021 19:05
Dobrý den,
dnes jsem zjistila, že jsem chybně v KH za duben 2019 v oddílu B2 uvedla konečnou fakturu v celé výši. V daném oddílu měla být uvedená faktura ponížená o DD k záloze a samostatný DD (DD i faktura je vystavená ve stejném měsíci)., takže správně měly být dva doklady a ne jeden.
Poprosím o Vaše zkušenosti a názory, posílali by jste následné KH nebo už to mám nechat být. Výše DPH je správně, mám očekávat ještě výzvu FÚ.
Moc děkuji
Niky