Dobrý den,
prosím, když posíláte tabulku se záznamy o testování zaměstnanců na ZP, máte všechny zaměstnance s různými ZP na jednom listě, nebo je potřeba mít pro každou ZP list se zaměstnanci zvláštˇ? Není mi to jasné jestli pošlu jeden nebo 2 listy (podle toho. kolik je zaměstnanců) na všechny pojišťovny najednou, nebo na každou zvlášť list se zaměstnaci, kteří jsou pojištěni u té které pojišťovny.
Děkuji Vám
Dobrý den,
omlouvám se, ale ještě jednou se vracím k dotazu ohledně odesílání tabulky. Tu tabulku je možné naskenovat (bude i s podpisem zaměstnance) nebo je potřeba tabulku vyplnit v počítači a rovnou odeslat, tedy bez podpisů zaměstnanců?
_
Podle sdělení paní z Info linky je možné nahrát do systému pouze tabulku, která byla zveřejněna na stránkách mpo, případně všechny zaměstnance dopsat ručně
Po odeslání tabulky přes aplikaci samotestovani mi sysrem potvrdil odeslání,ale ani do emailu ani do datového týden od odeslání,žádne info,kdy můžu peníze čekat, zatím jsem se nedostala jaké jsou intervaly vyúčtování
13. 4. 2021 14:55
Dobrý den,
prosím, když posíláte tabulku se záznamy o testování zaměstnanců na ZP, máte všechny zaměstnance s různými ZP na jednom listě, nebo je potřeba mít pro každou ZP list se zaměstnanci zvláštˇ? Není mi to jasné jestli pošlu jeden nebo 2 listy (podle toho. kolik je zaměstnanců) na všechny pojišťovny najednou, nebo na každou zvlášť list se zaměstnaci, kteří jsou pojištěni u té které pojišťovny.
Děkuji Vám