Ano mám. Ale pravděpodobně jim nedorazila, nepřišlo potvrzení. Dnes jsem tam volal a nic tam nemají :-( Pán mi říkal, že pravděpodobně pokud to podám dnes osobně, tak mi to ale stejně zamítnou, protože poslední den byl včera. Je mi z toho na nic, protože díky kompenzačnímu bonusu jsem přišel o ošetřovné a teď nedostanu asi nic.
Nemáte někdo zkušenost jak to chodí? Je nějaká šance, jak tomu pomoct, aby tu žádost zpracovali? Nebo opravdu pokud mi nedorazí potvrzení o přijetí, tak mám smůlu?
teď už nic nenaděláte, ale nezoufala bych. těch žádostí e-mailem chodí tisíce, nemají předepsaný předmět ani žádnou jednotnou formu, takže nevím, kdo vám tvrdil, že e-mail nepřišel, když vašemu správci nemůže být ještě přidělen a asi ani zadán do systému. někdo ho musí na podatelně fyzicky rozkliknout, zjistit od koho je a co obnáší, a poté přidělik ke zpracování a zaevidování do systému.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
4. 5. 2021 11:05
Dobrý den, posílal jsem večera žádost o kompenzační bonus na email podatelny FU, ale nepřišla mi do teď žádná odpověď. Proto si nejsem jistý, zda jim vůbec dorazila. Bohužel jsem zjistil, že poslední den pro podání byl právě včera.
Co myslíte, pokud dnes zanesu na FÚ žádost v papírové formě osobně (není úřední den) a za předpokladu, že jim ten email nedorazil, odbaví mi ji ještě? Termín přijetí žádosti byl do 3.5.2021.
Děkuji za názor, nebo radu.