Jste strašně hodná a já děkuji za reakci... dotaz jsem úplně skonila zjevně. teď jsem si ověřovala podrobnosti. Jde o to : firma Velká Británie prodává zboží nám do Čech. Ale to zboží oni nakoupí v Německu a jde k nám bez celnice pochopitelně. Takže žádná její pobočka to není a nás zajímá, jak je to s fakturací ( DPH ano či ne ), když to neprojde celnicí. Pokud byste se mnou ztratila ještě čas, budu ráda. L.
Není to dovoz, protože zboží nepřejde z třetí země do EU a není to pořízení zboží z EU
protože zřejmě nemají německé VAT, to musíte zjistit, jestli nejsou v EU registrovaní
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
4. 6. 2021 12:38
Dobrý den, prosím poradil by někdo?
Jak by měl vypadat doklad na nákup zboží : Dodavatel je Velká Británie, zboží ale bude dodáno z jejich německého skladu. Tedy né ze třetí země pro nás. My jsme odběratel a dodavatel ( je to známý ) prostě neví a požádal nás o zjištění. Bohužel netuším, jak zjistit. Kdyby někdo poradil nebo odkázal kam kouknout .... budu vděčná.
hezký den, L.