Dobrý den, prosím o radu. Firma s.r.o. si pronajala pozemek a stodolu a v této stodole dělá úpravy a bude tam pořádat kurzy vaření. Při těchto kurzech si každý účastník sní to, co uvařil a může si i zakoupit pití. Musí se při tomto druhu podnikání vyřídit něco s hygienou? Pokud ano, co přesně potřebují mít zařízeno? A ještě jeden dotaz - musí být na této stodole info o provozovně? Předpokládám, že ano, ale pro jistotu se ptám.
Děkuji předem
máte na to vůbec ŽL?
pokud se tam vaří a jí, tak klasicky dodržovat veškeré hygienické a další předpisy jako u hospod. a samozřejmě musí být provozovna ohlášená a být označená.
A prosím to povolení provozovny dává přímo hygienická stanice místně příslušná? Na živnostenském úřadu už toto mají vyřízeno. Takže hygiena před začátkem provozu nic neřeší? Děkuju moc
10. 6. 2021 16:38
Dobrý den, prosím o radu. Firma s.r.o. si pronajala pozemek a stodolu a v této stodole dělá úpravy a bude tam pořádat kurzy vaření. Při těchto kurzech si každý účastník sní to, co uvařil a může si i zakoupit pití. Musí se při tomto druhu podnikání vyřídit něco s hygienou? Pokud ano, co přesně potřebují mít zařízeno? A ještě jeden dotaz - musí být na této stodole info o provozovně? Předpokládám, že ano, ale pro jistotu se ptám.
Děkuji předem