Zápočtový list od posledního zaměstnavatele vám měl zaměstnanec předat hned při nástupu. Pokud vám předešlý zaměstnavatel pošle opis, byla bych ráda a pořadí bych nezkoumala. Až obešlete všechny exekutory a ozvou se, dozvíte se současnou výši dluhu a možná někde bude napsáno: "pořadí se řídí dnem..." Pak teprve bych podle toho pořadí upravila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 6. 2021 15:50
Dobrý den.
Poraďte prosím. Na našeho zaměstnance začali chodit exekuce a ja nevím v jakém pořadí platit.Vím, že se musím řídit podle toho, v jakém pořadí začali chodit prvnímu plátci, no nemůžu se k nemu dostat.Nevím kdo to byl a zaměstnanec už také neví????♀️.Prosila jsem posledního plátce o zaslání zap.listu a tam byli vypsané podle toho v jakém pořadí im byli doručeni.
Co mám dělat?Mám si to nějak seřadit sama dle data,kdy exekuce nabyla právni moci, a pak u daného exekutora zjistit, kolik bylo splaceno?
Děkuji za odpověď