Pokud to je opravdu napsáno tak, jak uvádíte, pak bych se na vašem místě obrátila na právníka.
Na odstupné, pokud je důvodem výpovědi nadbytečnost, nárok máte, bez ohledu na to, že se jedná o dohodu a bez ohledu na to, že v dohodě je napsáno, že nárok není.
Nejdříve bych upozornila zaměstnavatele na chybu v dohodě. Také se mohlo stát, že zaměstnavatel použil předepsaný formulář a opomněl vymazat slova " Bez odstupného".
Teprve po jeho reakci bych se případně obrátila na právníka.
I kdyby to byl úmysl zaměstnavatele vám odstupné nepřiznat, tak pokud na ně skutečně máte právo, nemůžete se tohoto práva platně vzdát (jednalo by se o zdánlivé právní jednání, jednání nicotné, nulitní).
Na druhou stranu - ani okolnost, že je v dohodě uvedeno, že důvodem rozvázání PP je vaše nadbytečnost, nemusí právo na odstupné založit - rozhodující je faktický stav.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
18. 7. 2021 16:52
Dobrý den .
Pracuji jako prodavačka a dostala jsem výpověď pro nadbytečnost ( zmenšuje se prodejna). Podepsala jsem dohodu o rozvázání prac. poměru pro nadbytečnost s tím , že je tam napsáno bez výplaty odstupného.
Mohu se zpětně nějak bránit, pracovala jsem tam 2 roky..
Děkuji