Použijete průměr, který měl v den ukončení. Pokud skončil v červnu, bude to průměr, který měl v dubnu až červnu, tj. vypočtený z výdělků a odpr hodin za leden až březen. Pokud skončil v červenci, použijete průměr, který mu vyšel na červenec, tj vypocteny z výdělků a odprac hodin za duben až červen.
Dělám mzdu za červenec - zaměstnanec končí k poslednímu červenic, tak si to už zkouším zadat do SW. Poradíte mi, prosím, i kde bych k tomu našla nějaký právní výklad? Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
22. 7. 2021 7:57
Proplácím dovolenou zaměstnanci, který ukončil pracovní poměr. Měla jsem za to, že použiji průměr z předešlého čtvrtletí (4-6/21) a ten vynásobím počtem hodin dovolené. Program Pohoda mi ale nabízí zadat přímo do programu proplacení dovolené s tím, že používá aktuální průměr. Který z těchto výpočtů je správný? Prosím o radu zkušenější. Děkuji-