Dal Vám prohlášení, že na prodloužení netrvá? Pokud nedal, tak jeho poměr neskončil (předpokládám, že marodí dosud). Po uschopnění ještě dobehne výpovědní doba tolik dnů, kolik jich od 22.6.do 30.6. promarodil, pak teprve poměr skončí a vydáte ZL. Odhlásíte ho dnem, kdy skončil. Odstupné také zuctujete až v měsíci, kdy skončí. Pokud prohlásil, že na prodloužení netrvá, skončil 30.6.
Ano, stačí sdělit, vím. Ale jak potom jedna nebo druhá strana v případě sporu dokáže, že to sdělil, tedy řekl? Tedy pro tazatelku - řekl zaměstnavateli, že na prodloužení netrvá?
Nezlobte se, ale v poslední době mi hodně vadí vaše narážky, urážky. To není snad jediný příspěvek paní Aion, aniž by se paní xy do ní nenavezla. Ano, někdy se paní Aion chová arogantně, ale každý snad máme nějakou chybu a nikdo není bez chyby. Není snad až takový problém naučit se chyby tolerovat a vážit si na člověku spíše kladných vlastností. A že paní Aion má spoustu vědomostí je nezpochybnitelné. Tak se snažte, paní xy, vážit si vědomostí a znalostí paní Aion a nerýpejte pořád do ní, to tu opravdu nepatří. Pokud ji chcete něco vytýkat, tak ji pozvěte na kafe a tam si to vyříkejte, ale tady se to opravdu nehodí. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 7. 2021 14:15
Dobrý den,
jsem začátečnice ve mzdách. Chtěla jsem poradit, náš zaměstnanec dostal výpověď dle 52 nadbytečnost s 2 výpovědní dobou., která skončila 30.6.2021, Zaměstnanec začal marodit a to 22.6.2021. Prosím jak je to s končením.
Mám ho odhlásit ze SP, ZP k 30.6.2021m nebo jakým způsobem se to dělá.
děkuji za radu Lenka