Dobrý den, moc děkuji za informaci. Na odpověď, zda ještě pobírá či nepobírá RP ještě čekám. Vím, že se může nahlásit jako osoba pečující o dítě na ZP až když ho pobírat nebude, je to v ČP, které má pojišťovna na svých stránkách a v zákoně o ZP. Mě šlo o to, že pokud když bude u nás na HPP čerpat neplacené volno a zároveň by chtěla pokračovat v práci na DPP na jiné pozici, zda může a zda se musí z naší strany něco dodatečně odvádět na ZP, když DPP bude 9000Kč, jako doposud. Já bych to brala, že může pracovat na DPP a ZP se neodvádí do 10000, ale nevím, zda není nějaké omezení, když bude ta osoba pečující o dítě. Sama jsem volala na její ZP a paní na infolince nevěděla. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
29. 7. 2021 10:52
Dobrý den, potřebovala bych poradit, případně nasměrovat. Máme zaměstnankyni, která je na rodičovské dovolené do 3 let věku dítěte. Nyní požádala o neplacené volno do 4 let věku dítěte. Zároveň ale tato zaměstnankyni pro nás již vykonává také jinou činnost na DPP na částku 9000Kč. Neodvádělo se ZP ani SP. Změní se, prosím, nějak nyní tato situace, když bude zaměstnankyně čerpat neplacené volno na svůj HPP. Bude moci u nás dále pracovat na DPP na částku 9000Kč, kde se nedovádí ZP. Případně bude muset nějaké ZP odvádět ona dodatečně, nebo my? Předem moc děkuji o radu. Volala jsem na ZP a tam mi neporadili. Děkuji.