Dobrý den, poslala jsem Dph a KH přes datovku a myslela jsem si, že je vše v pořádku. Volala mi paní z Fú, že Dph podáno je, ale KH ne, abych ho poslala znovu. Kontrolovala jsem v datovce a z mojí strany mám všechno v pořádku. Nutí mě poslat ho znovu, ale to budu mít s pokutou. Už jste se setkali s tímto problémem? Nevím jak se bránit. Děkuji
Dobrý den,
také se mi stalo, telefonát z FU není nic oficiálního, jako projev dobré jsem poslala paní z FU do jejího e-mailu doručenku z datovky, že od nás odešlo v pořádku a žádám o prověření, případně ať pošlou datovkou oficiální výzvu. Tak si to radši dohledali v systému ...
Děkuji, já jsem ji řekla, že znovu KH posílat nebudu, protože kdyby se mi to stalo každý měsíc, tak bych musela pokuty platit ze svého. Jí to nezajímá, prý to je můj problém. Moct jste mi pomohla.
29. 7. 2021 13:20
Dobrý den, poslala jsem Dph a KH přes datovku a myslela jsem si, že je vše v pořádku. Volala mi paní z Fú, že Dph podáno je, ale KH ne, abych ho poslala znovu. Kontrolovala jsem v datovce a z mojí strany mám všechno v pořádku. Nutí mě poslat ho znovu, ale to budu mít s pokutou. Už jste se setkali s tímto problémem? Nevím jak se bránit. Děkuji