Váš dotaz mi připadá zmatený a těžko se v něm orientuji. Z těchto důvodu je těžké na něj odpovědět.
"Pracuji jako hospodářka" - z toho dovozuji, pracujete jako řadový zaměstnanec. "Dostala jsem celé BOZP jako vedoucí zaměstnanec" - mám si pod tím představit, že máte provádět kontroly dodržování BOZP jednotlivými zaměstnanci? Dříve tuto funkci dělala zástupkyně ředitelky – jakou funkci? Odborně způsobilé osoby k zajišťování úkolů v prevenci rizik, "koordinátora" spolupráce s touto osobou či zajišťování úkolů v prevenci rizik? Kolik zaměstnanců má vaše škola? Méně než 26? Shrnu-li, z vašeho dotazu není zcela jasné, čím vás zaměstnavatel přesně pověřil, a jaké podmínky pro plnění povinností vám vytvořil.
Pro lepší představu o povinnostech zajišťování BOZP můžete nahlédnout na stránku:
http://bozppo-neu.cz/wp-content/uploads/2017/01/minimum_BOZP.pdf
Pokud chcete přesnější odpověď, přesněji definujte, co máte vykonávat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
22. 8. 2021 18:36
Dobrý den, mám dotaz... Pracuji jako hospodářka ve školství a dostala jsem celé BOZP jako vedoucí zaměstnanec. Vedoucí funkci nad nepedagogickým zaměstnanci nemám. Má na tom zaměstnavatel právo? Dříve tuto funkci dělala zástupkyně ředitelky. Děkuji Lenka