Moc děkuji. On ten program nemusí umět "prokombinovat" víc parametrů. Paní Jasněnko, jak se daří po prodělání Vaší nemoci? Byly nějaké pozdější komplikace/ následky? Už se těšíte na ten Váš důchod, tak se držte. Zdravím Lindnerová
Do důchodu mi ještě něco málo chybí, ale člověk je tak starý, jak se cítí. Po letošním covidu jsem šíleně unavená. Měla jsem 13 dní teploty nad 39 stupnů, zvracení, průjem, bolesti hlavy, záchvaty kašle. Když už jsem si myslela, že jsem ze všeho venku, tak mi zjistili zápal plic. A dodnes bojuji s únavu, proto se cítím stará a unavená.
Všem tady přeji pevné zdraví a děkuji všem, kteří na mě mysleli. Jasná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 9. 2021 20:32
Vážení, prosím o kontrolu ELDP a předem děkuji. Zaměstnanec je poživatelem starobního důchodu od 25.7.2021, ale v této době byl v pracovní neschopnosti (do 24.7. čerpal 50 kal PN). Pracovní neschopnost trvala do 3.8.2021, kdy tento den byl i pracovní poměr ukončen (tedy dalších 10 kal PN, z toho 7 v červenci + 3 v srpnu). Já jsem vytvořila tento ELDP.
1++ 1.4. - 24.7. 115.......... 50 vyl
1D+ 25.7. - 3.8. prázdné....... 10 vyl, 10 odeč.
Program mě zaskočil jinou variantou, tak jsem znejistěla. Který případ je správně? Děkuji
1++ 1.4. - 24.7. 115....... 57 vyl (zde započtena PN do 31.7.)
1D+ 25.7. - 3.8. 7....... 3 vyl 3 odeč.