Já bych řekla, že otec nečerpal mateřskou dovolenou, ale rodičovskou dovolenou. To ale nic nemění na skutečnosti, že za výkon práce se považuje doba, za kterou rodič čerpá rodičovskou dovolenou do doby, po kterou je zaměstnankyně oprávněna čerpat mateřskou dovolenou. Takže v tomto případě 100 dní pro krácení ŘD nenapočítáte.
Děkuji, prosím tedy o kontrolu výpočtu. Celoroční nárok 160 hodin, takže má nárok na 99 hodin, protože odpracoval 32. týdnu, i když ve skutečně nebyl (až na pár dní) v práci?
Já se v tom vlastně už vůbec nevyznám. Jsem již třetím rokem na rodičovské dovolené a budu něco podobného řešit doufám za hodně dlouho. Nebo nevím. Můj manžel pracuje na IČO tak také to má úplně jinak. Ale už se těším na naší dovolenou, manžel slíbil, že udělá doma i nějaké práce s pokosovou pilou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 9. 2021 10:47
Dobrý den, moc prosím o radu, nějak jsem se v tom zamotala. Zaměstnanec nastoupil 17.2.2020, nárok na dovelenou 16,5 dne. Potom byl od 5.10. 2020 do 2.3.2021 nemoc, od 3.3.-9.3. otcovská dovolená a od 11.3.-11.8 "mateřská dovolená", 13.8. ukončil pracovní poměr. Chci se ujistit, že za rok 2020 se mu dovelená nekrátí (pouze poměr při nástupu) a za rok 2021 nemá nárok na žádnou, vzhledem k tomu, že nic neodpracoval. Předem děkuji.