Aha, díky, to mě nenapadlo, myslela jsem si, že zaměstnanci vyplatím stravenkový paušál automaticky já z pozice zaměstnavatele a zbytek zašlu insolvenčnímu správci. Trošku se mi to bije.... na jedné straně jsem se dočetla, že stravenkový paušál není mzda dle Ministerstva financí se jedná o peněžitý příspěvek na stravování, nad rámec mzdy atd... ….na straně druhé mám dle insol. správce.... CELÝ příjem dlužníka odeslat jemu, samozřejmě s předložením výplatního lístku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
27. 9. 2021 10:33
Dobrý den, zaměstnanci bylo schváleno oddlužení, kdy celý příjem dlužníka mám vyplatit insolvenčnímu správci. Chtěla bych jen potvrdit co ze stravenkových paušálem? Ze zjištěných informací vyplývá, že stravenkový paušál zaměstnanci zůstane? Chtěla bych to jen ověřit, zda je názor správný. Ještě prosím, oddlužení předcházely exekuce /všechny nepřednostní/. Předpokládám, že i deponované sražené částky po dobu insolvenčního řízení zašlu po dohodě insolvenčnímu správci?