To vím, ale říjen budu mít už dobře, stržena bude srážková daň. Ale jde mi o to k čemu dopsat tu daň, která nebyla zaměstnanci sražena, ale byla zaplacena normálně v termínu.
To jsem ještě stihla. Jen u zaměstnance to musí dodatečně srazit. Ale nevím kam to napsat.
Omlouvám se , ale ještě jsem to nedělala .Děkuji.
Musíte mu to promítnout do mzdy. Záleží. co vám program umožňuje a jak provádíte opravy mzdy předchozího měsíce.
No minulý měsíc jsem mzdu opravila a je bez daně . Ale mě jde o to jak ve formuláři mzdy dopsat tu chybějící daň co mu nebyla stržena z výplaty. Mám tam předpokládaná
daň a skutečná daň tak jestli mám přičíst tu nestrženou daň ze září k té skutečné. Pak by to bylo vyrovnáno.Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
25. 10. 2021 11:32
Dobrý den, prosím poradil by mi někdo kam zapsat doplacenou srážkovou daň za září ve výplatě v říjnu, protože v září byla sleva na poplatníka a tak daň nebyla žádná , ale to
mi zaměstnanec neřekl , že podepsal u jiné DPP také prohlášení. Ještě to stihnu do konce
měsíce zaplatit , ale nevím kam to dát do formuláře mzdy aby to pak bylo i ve vyúčtování.
Bude mít tedy daň 2x.