Budete pracovat s celkovou částkou v tom exekučním příkazu. Někdy to ale bývá rozděleno, např. sociálka uvede, že nejprve se bude srážet dluh x Kč, pak penále x Kč atd. A ještě se to někdy odesílá s jiným VS. Ale každý příkaz si musíte pročíst, zda v něm není uvedeno, že se pořadí řídí dnem tím a tím (doručení předešlému zaměstnavateli). Ale jestli jenom podnikala a zaměstnavatele neměla, tak to žádnému nemohlo být předtím doručeno. Ale nevíte, prostě si všechny musíte pročíst.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
3. 11. 2021 9:31
Dobrý den, moc prosím zkušené o radu.
Máme novou zaměstnankyni a okamžitě na ni přišly exekuce. Během tří dnů jsme obdrželi asi 30 exekucí, všechny jsou přednostní. Jedná se o OSSP a zdravotní pojišťovnu. Ta dotyčná předtím podnikala. A já teď nevím, jak mám srážet. Mám vzít prostě první, která se objevila v datovce a tu začít srážet. Dotyčná předtím byla jako OSVČ.
Moc děkuji všem za radu. S tímhle jsem se ještě nesetkala.