Dobrý den. Vpravo v režimu organizace nastavíte místo 40 h. týdně 37,5 h. týdně. Níž pak vyberete turnusový režim. Turnus nastavíte podle toho, jak zaměstnanci směňují - jde to pak ve mzdě za daný měsíc i ručně upravit, pokud je třeba. Píše se tam přímo počet hodin, takže dáte do daného dne prostě 11 a nastavíte systém směňování. Aspoň tedy myslím, že to takto bude fungovat, mám jen 12hodinové směny a není to nepřetržitý provoz, ale takto jsem to zadávala a bez problémů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 11. 2021 10:38
Dobrý den, prosím pracujete někdo v programu Pamica? Koukala jsem na demo verzi , máme nepřetržitý provoz denní a noční 12 hod směny a v to dvě přestávky. Neumím to tam zadat do pracovních poměrů, ty 11 hodinové směny. Mají týdenní úvazek 37,50 hodin. Nikdy jsem nedělala mzdy v nepřetržitém provozu. Prosím poradí mě někdo ? Nevím jestli si program zakoupit, chtěla jsem si nejprve vyzkoušet. Teď dělám v pohodě, ale nejde to tam vše tak jak chci, program neumí zpracovat nepřetržitý provoz.