Děkuji za odpověď. Setkala jsem se právě s názorem, že pokud je odměňován měsíční mzdou, tak je důležité aby měl mzdu vč. náhrad minimálně na úrovni zaručené - měsíční a jen v případě, že by to vyšlo méně, provádět doplatek do minimální zaručené mzdy. Nikoliv řešit minimální hodinový průměr. Tak mě to znejistělo.
V tomto případě nejde o doplatek zaručené mzdy, ale musíte v nastavení programu opravit průměrnou hodinovou mzdu. Doplatek by byl proveden v případě, že by mzda nedosahovala zaručené výše 20 500,-Kč.
To máte stejné jako u minimální mzdy. Zaměstnanec má měsíční mzdu 15 200,- ale pokud jeho průměr je nižší než 90,50 Kč, tak musíte ručně průměr opravit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
11. 11. 2021 15:14
Dobrý den, prosím o radu, stále v tom mám nejasnosti.
Pokud je zaměstnanec odměňován měsíční mzdou a je zařazen do např. IV.sk.prací - zaručená mzda 20500,- Průměrný výdělek pro náhrady mu vyjde Kč 118,- . Navyšuji tento na Kč 121,80 v případě měsíční mzdy nebo nechávám a tyká se to jen těch, co mají hodinovou mzdu. děkuji moc.