Dobrý den, prosím o radu. Zaměstnanec je na delší neschopence, dle poslední kontroly nejméně do 7.1.22. V eportalu má poslední potvrzení o trvání DPN k 2.11. Jak postupovat? Vadí to? Lékař nedoplnil. Děkuji moc za pomoc
Ano, vadí to. Zaměstnanec bude mít zaplacenou DPN do 2.11. a až bude lékařem doloženo další trvání DPN, tak teprve pak dostane zaměstnanec zaplacené další dny DPN.
Paní Jasná, děkuji mockrát, to vím, na to jsem ho i upozorňovala, ať lékaře popožene. Spíš jsem měla na mysli, zda já mohu normálně do mezd dát nemoc - pokud mu věřím.
taky se mi stalo. I přes telefonát zaměstnance lékaři, pokrač.nemoci nepřišlo, tak jsem sama volala lékaři a sestřička mrkla, zjistila, že lékař zadal např. ukončení, jen to neodklik, neposlal dál. Takže náprava byla hned. Děje se ledacos.
14. 12. 2021 7:31
Dobrý den, prosím o radu. Zaměstnanec je na delší neschopence, dle poslední kontroly nejméně do 7.1.22. V eportalu má poslední potvrzení o trvání DPN k 2.11. Jak postupovat? Vadí to? Lékař nedoplnil. Děkuji moc za pomoc