Zdanitelné plnění se uskutečnilo. Soupis prací podepsán a odsouhlasen. Ale z rozhodnutí vedení (což neovlivním, je to vedení) se faktura vrací z důvodu nedořešeného smluvního vztahu. Je to již čtvrtá dílčí faktura k této zakázce a fakt se mi to ekluje něco takového dělat. Jinak děkuji za radu. Myslela jsem si, že budu muset fa stornovat a dořešit to přes dodatečné přiznání.
Pokud se zdanitelne plneni uskutecnilo nechala bych tak jak mam v dph a kh. Navic pokud je neco chybbe opravny daňový doklad musi vystavit dodavatel a vy promítnout do dph a kh
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 12. 2021 20:23
Dobrý den, má někdo zkušen..osti s vrácením faktury dodavateli po přiznání DPH a KH?
Po odsouhlasení jsem zaúčtovala fakturu s PDP, v přiznání DPH je uvedena, v KH také.
Nyní v následujícím měsíci si uvědomili, že fakturu vlastně něchtějí přijmout a máme ji vrátit. Už takhle mi to blbý ji po měsíci vracet. Máte někdo zkušenosti jak postupovat ohledně přiznání DPH a KH ? Fakturu smazat a udělat dodatečné přiznání? Na ODD se nedohodneme...... Dík všem, kdo poradí.