Moc děkuji Líbo, ale jak mám zadat do programu Pohoda? Dle DPN - zadám nemoc od - 23.12.21 - to je v pořádku, ale když chci do kolonky -odpracoval- napsat 8 hodin, tak mě to hlásí chybu.
Prosím poradí někdo, jak to zadat, aby to program správně vypočetl?
Takže mám do programu zadat - začátek nemoci 24.12. i když na DPN je datum 23.12.? Nebude mi program potom počítat špatně vyloučené doby? Moc děkuji. Ve starém programu jsem vždy vyplňovala datum nemoci 23.12. a do kolonky odpracoval, jsem zadala 8hodin, ale Pohoda mě tam nechce nechat to vyplnit. Hlásí to chybu.
A ještě nedávno jsem zde dávala dotaz na pracovníka, kdy měl pracovník dne 10.12. nahlášenou dovolenou, ale večer ten den, měl úraz, a neschopenka přišla také od 10.12., takže tady mu dovolená odpadla a neschopnost je již od 10.12. i když onemocněl až večer, je to tak? Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
27. 12. 2021 23:30
Dobrý den, moc prosím Pohodáře,
jak nastavit do nepřítomnosti zaměstnance nemocenskou, pokud pracoval zaměstnanec dne 23.12. normálně 8 hodin, ale večer měl úraz, šel na pohotovost, a má neschopenku od 23.12., nejde mi doplnit do nepřítomnosti v kolonce odpracoval - 8 hodin. Program mi hlásí, že musí mít méně hodin, než pracovní dobu, ale on byl normálně v práci 8 hodin. Moc prosím, kde dělám chybu, že mi to tam nejde doplnit? Děkuji za radu.