Zdravím, asi jste nečetl můj úvodní příspěvek, kde píšu, že předkontace nastavené jsou. Víte já pracuji víc, jak 15 let v programu Pohoda, Money S3 je docela peklo. Zatímco v Pohodě všechno nějak logicky funguje, v Money je dost věcí zbytečně komplikovaných. Ale po 30 letech praxe opravdu nemám problém nastavit předkontace. :-) Ale díky každopádně za příspěvek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
6. 1. 2022 16:51
Zdravím a moc prosím někoho, kdo pracuje s programem Money S3. Pracuji s ním krátce, dost věcí je intuitivních, na jedno ale nemohu přijít. Denní dávka vystavených faktur je kurzívou, tedy nezaúčtované (předkontaci, členění DPH a středisko mají vyplněné).
Jak faktury zaúčtovat? Mohu do každé vstoupit opravou a uložit, pak se zaúčtují, ale to už musím potvrzovat chybová hlášení ohledně skladu a cen, tudíž tato cesta určitě není správná. Už si s tím nevím rady, nápověda ani web mi tentokrát nepomohly. Děkuji moc.