Určitě postup účetní není správný. Já bych to osobně provedla tak, že bych nemoc ve mzdovém programu navedla, ale neprovedla bych likvidaci náhrady za nemoc, tu bych provedla až příští měsíc. Zjednodušeně řečeno, nemoc bych vykázala, ale nezaplatila bych vám ji, zaplatila bych ji celou až ve výplatě za únor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 2. 2022 18:45
Dobrý den,
dostal jsem se díky sebetrasování po kontaktu s covid pozitivním do karantény a požádal jsem o e-neschopenku. Ta měla platit mezi 28 lednem a 2 únorem a měla jí vypsat krajská hygienická stanice. Tato neschopenka však stále nebyla vydána a po telefonickém rozhovoru s KHS jsem se dozvěděl, že díky množství případů (tisíce denně) a nutnosti ručního zadání každého z nich (dvěma pracovníky) nestíhají a že může být zadána až 2-3 týdny po této neschopnosti.
Můj zaměstnavatel - malá firmička - mi nyní oznámil, že mi ty lednové dny nebude moci účetně zapsat jako nemocenskou, ale dá to jako neplacené volno, pokud nebude mít tuto e-neschopenku od KHS nejpozději v následujících dnech (což však může podle KHS trvat klidně další týden i déle)
Rád bych se tedy zeptal zda nemáte nějakou radu buď pro účetní této firmy jak by mohla zapsat nemocenskou i bez tohoto vyjádření a nebo radu pro mě, jak bych se mohl bránit nezaplacení nemocenské v případě že by to opravdu zapsali jako neplacené volno.
Děkuji Tomis