Podívejte se na to, co dělají ve vládě...
aha, takže jak ve školce. on mi rozbil bábovičku, tak já mu rozbiju dvě:-(
krade soused, můžu taky...
chtít po zaměstnanci něco antidatovat, pokud teda dostal prachy na ruku, což pochybuji?
pokud na účet, jak zaúčtuje výplatu, aby mohl vytvořit falešný doklad o výplatě z pokladny? začíná se malými podvody, a kde to končí....
mírné odchýlení... a když nepůjde o pár stovek ale o statisíce, vyplacené až 1.2.? jaký bude v principu rozdíl?
ano, na BC se poslední dobou hodně radí, jak nelegálně obejít zákon. že se přidáte i vy jsem fakt nečekala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
27. 3. 2022 22:50
Dobrý den,
prosím o radu. Zaměstnanci jsme v lednu již po odeslání mezd museli dodatečně opravit mzdu za 12/2021 - vznikl rozdíl 400 Kč hrubé mzdy , doplatek mzdy 119 Kč, SP 125 Kč, ZP 54 Kč (opravné přehledy SP a ZP byly podány), úhrada doplatků byla ovšem provedena až 1.2.2022. Zaměstnanec požádal o roční zúčtování daně za rok 2021, v roce 2022 bude podávat sám DPFO vyplacen příjem - pracovní úraz.
Co s tím? V RZD 2021 odečíst 400 Kč nevyplacenou mzdu a v DPFO za rok 2022 přičíst 400 Kč? Jaký doklad by měl vystavit zaměstnavatel pro DPFO 2022?
Doufám ve vaši odpověď za kterou předem moc děkuji.