Re: prodej vozu N1
Jeslitže jste při pořízení tohoto auta uplatnili DPH na vstupu, pak odvedete také z ceny prodejní DPH na
výstupu. Zprostředkovatel /AUTOBAZAR/zdaňuje pouze jeho provizi.
A k vaší poznámce, že při event.odvodu DPH již nebude prodej tak výhodný: přece za vás DPH nebude
odvádět zprostředkovatel prodeje? A s DPH jste měli
počítat předem a navýšit prodejní cenu.
Re: prodej vozu N1
Děkuji za odpovědi!
P.S. bohužel jsem se o prodeji dozvěděla, až když už je po všem...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 12. 2005 12:00
Dobrý den,
prosím o radu. Nechali jsme přes zprostředkovatele prodat firemní vůz kategorie N1, obdželi jsme peníze za prodej, ale nikde ve smlouvě jsem nenašla, že bylo uplatněno DPH. Je to v pořádku nebo se mám obrátit na zprostředkovatele, že zapomněl na DPH, nebo si ho odvedu sama z částky, kterou jsem obdržela? Pak, ale pro nás zase nebude prodej tak výhodný, tak nevím... A zrovna tak teď prodáváme další vůz N1 a opět na smlouvu a opět bez DPH. Nevíte jaký § toto upravuje? Děkuji.