Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 9. 2022 13:28
Dobrý den, pracuji v jedné továrně ve čtyřsměném provozu krátký, dlouhý týden. V lednu jsme si museli naplánovat dovolenou na celý rok. S tím, že mezi svátky na vánoce nám stačí 2 dny. Tak jsem si naplánovala dovolenou na celý rok. S tím že jsem si nechala ty 2 dny na svátky. V prosinci nám vychází 18. 19. Denní 20, 21 máme svoje volno a 23. Noční. 24,25 máme mít také noční, ale je celozávodní dovolená. 28,29 mám ty dva dny dovolené a do práce jdeme až 2.1. na noční. A včera přišly v práci s tím že už od 19.12. máme být doma, že bude inventura a do práce jdou pouze vybraní pracovníci. Zaměstnavatel nám dal možnost si nadělat přesčasem dovolenou, ale termín kdy si můžu nadělat mi nevyhovuje, protože jedu s otcem k lékaři. Můžu si vzít na ty dva dny 19.12 a 23.12. neplacené volno. Nikdy jsem ho nečerpala. Tak nevím co to obnáší. Nebo mám jít k lékaři a dát si marod. Děkuji za radu. Novotná