Dobrý den, prosím vás ještě, opravdu nikdo neporadí? Moc děkuji za pomoc.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám zaúčtovat zrušený účet, v bance na výpise je poplatek 90,26 a odchozí úhrada zrušeného účtu 76000 Kč. KZ je 0. Poplatek to je mi jasné, ale nevím, jak ten zůstatek, zaúčtovát aby se mi to už neobjevovalo v účetnictví. Děkuji za radu
To je právě, co nevím. Na výpise z banky je odchozí úhrada zůstatek zrušeného účtu a koukám, že je to poslané na jiný bankovní účet, to bych musela zjistit od jednatele, když byl v bance zrušit účet, co je to za účet (jestli jeho nebo prostě nevím) kontace xxx/221, tak to potřebuji vědět. Děkuji za radu
již jsem také psala, že jsem dostala výpis z banky, kde byly tyto položky a psala jsem ,že to bylo odesláno do jiné banky, to si domluvila banka s jednatelem, kde poslat zůstatek peněz u zrušení, mě se jedná hlavně jak zaúčtovat, ať se mi to už nikde neobjevuje na účtě, protože ve výpise je konečný zůstatek 0.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 1. 2023 10:50
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám zaúčtovat zrušený účet, v bance na výpise je poplatek 90,26 a odchozí úhrada zrušeného účtu 76000 Kč. KZ je 0. Poplatek to je mi jasné, ale nevím, jak ten zůstatek, aby se mi to už neobjevovalo v účetnictví. Děkuji za radu