Ano, v Heliosu pracuji. Do sestavy si musíte sama nadefinovat, co vám má započítat. Tady vám nemůžu poradit, protože každý používá jiné mzdové složky, proto to ani Helios nemá předdefinované. Sama jsem se pokusila si doložit vše potřebné, ale výsledek se mi nikdy neshoduje s mým ručním výpočtem, takže raději si to vždy spočítám a mám jistotu, že to je správně.
Paní Jasná, opravdu budu muset počítat ručně. Ať jsem zkoušela nastavení změnit několikrát, stejně se nepovedlo a program stále počítá chybně... nerozumím tomu.
Trošku čára přes rozpočet. I mnohem slabší programy toto zvládnout, ani ve snu mě nenapadlo, že si s tím Helios neporadí. Ach jo...
Děkuji Vám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 1. 2023 10:24
Dobrý den,
moc prosím o radu, kde a jak vytvořím sestavu pro přepočtené stavy v Helios inuvio.
Potřebovala bych... chce to po mě definici složek, které započítat, nezapočítat... vůbec nevím, jestli jsem schopná to nadefinovat správně. Můžete mi prosím poradit, jak na to? Prosím především paní Jasnou, která v Helios pracuje a před rokem mi nabízela pomocnou ruku, když jsem s Helios začínala. Děkuji moc.