Pokud si propočítáváte cenu pracovního místa, které hodláte vytvořit, nebudete do ní započítávat jen mzdu a odvody, ale i to, co zaplatíte jako zaměstnavatel za to, abyste splnil svoje zákonné povinnosti na jednotlivých úsecích. Od oblasti BOZP, péče o zaměstnance, pojištění Vaší odpovědnosti za škodu způsobenou PÚ a nemocí z povolání, zajištění účetnictví, přes ev. cestovní náhrady, energie, počáteční vybavení (mě vždy učili, že pokud chci někoho přijmout, musí mít pro toho nového nejenom "okénko", ale i židli).
BOZP není jen vyhodnocení rizik či poskytování OOPP, ale i např. školení - pokud budete školit sám, ušetříte, ale za tu dobu nic nevyděláte.
Je toho hodně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 2. 2023 11:34
Dobrý den,
byl by prosím někdo ochotný poradit?
Chtěl bych nabrat prvního zaměstnance a trochu si propočítat, kolik mě to bude stát. Našel jsem si výši zaručených mezd podle profese, kolik musím dát min. za měsíc a za hodinu, je to prosím v čistém nebo v hrubém?
Děkuji.