Dobrý den,
započítáváte prosím jednatele na smlouvu o výkonu funkce do přepočteného počtu osob pro náhradní plnění?
Pracuji ve dvou mzdových programech a jeden ho počítá a druhý nikoliv.
Přijde mi lepší započítat, lepší vždy odvést raději více než méně. Ale ráda bych věděla, která varianta je správná.
Na webu mpsv se uvádí:
Do počtu odpracovaných hodin se započítávají všechny skutečně odpracované hodiny (tzn. i hodiny odpracované přesčas) zaměstnanci v pracovním poměru, včetně zaměstnanců pracujících na místech obsazovaných volbou nebo jmenováním.
Z toho mi vyplývá, že jednatel se započítávat má. Potvrdí mi to někdo, prosím? Děkuji.
Není to zaměstnanec na pracovní smlouvu, ale má smlouvu o výkonu funkce jednatele. Je součástí mezd. Avšak pracovní smlouva to není... zmátlo mě to, že se započítávají také zaměstnanci volbou nebo jmenováním... Takže nezapočítávat pokud je bez pracovní smlouvy? Díky.
Pokud jednatel nemá zároveň PS (ta by se počítala), pracuje pro společnost na základě smlouvy o výkonu funkce a nespadá pod zákoník práce , tudíž se do výpočtu přepočteného stavu pro plnění povinného podílu nezapočítává...
6. 2. 2023 10:04
Dobrý den,
započítáváte prosím jednatele na smlouvu o výkonu funkce do přepočteného počtu osob pro náhradní plnění?
Pracuji ve dvou mzdových programech a jeden ho počítá a druhý nikoliv.
Přijde mi lepší započítat, lepší vždy odvést raději více než méně. Ale ráda bych věděla, která varianta je správná.
Na webu mpsv se uvádí:
Do počtu odpracovaných hodin se započítávají všechny skutečně odpracované hodiny (tzn. i hodiny odpracované přesčas) zaměstnanci v pracovním poměru, včetně zaměstnanců pracujících na místech obsazovaných volbou nebo jmenováním.
Z toho mi vyplývá, že jednatel se započítávat má. Potvrdí mi to někdo, prosím? Děkuji.