Příloha k žádosti o dávku PPM

• 6. 2. 2023 15:01

Dobrý den, prosím mzdové o informaci. Paní mi jde z RD rovnou na další PPM. K žádosti o PPM musím poslat přílohu k žádosti o dávku. V roce 2021 jsme paní proplatili dovolenou. Dle mých propočtů ta příloha, kterou jsem posílala k PPM č. 1 by měla být pro ni výhodnější. Jakou tedy přílohu poslat, jsem povinna poslat tu, kde ji byla proplacena dovolená (jako poslední zdanitelný příjem), nebo znovu tu původní, ze které ji vypočítávali první PPM? Děkuji Helena

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 2. 2023 15:09

Líba

Nechci teď hledat současný formulář, ale dřív se tam uvádělo, že se jedná o PPM do 4 let od předešlé PPM, protože porovnání DVZ si prováděla sama OSSZ. RO v příloze bude leden 2021 až prosinec 2021.

Předpokládám, že se nejednalo o proplacení dovolené, ale čerpání, které vyšlo aspoň na 30 kalendářních dnů.

• 6. 2. 2023 15:20

Helena

Děkuji za rychlou reakci. Na formuláři - bod g to stále je (PPM do 4 let...). A ano, dovolenou čerpala, špatně jsem to napsala. Takže pošlu přílohu z 2021 a vyplním bod g. Ještě jednou děkuji, moc jste mi pomohla. Helena

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).