Re: Smlouva o dílo a proplacení poštovné
To je málo, ve smlouvě by mělo být zvláštní ujednání, že objednatel požaduje jako součást provedení díla zajistit veškerý písemný i osobní styk se zúčastněnými stranami jeho jménem, k čemuž Vás zmocňuje a náklady s tím spojené že jsou zahrnuty v ceně díla, tudíž jsou to pak Vaše náklady a doložíte doklady z pošty.pája
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 1. 2006 7:35
Dělám projektanta a mám se zákazníkem, který je právnická osoba, smlouvu o dílo, na vyhotovení projektové dokumentace ke konkrétní akci. U tohoto projektu posílám nějakou korespondenci a to mimo jiné i na podacím archu pošty. Jako odesílatel musí být uveden právě můj zákaznáík. A zde nastává problém. Můžu si dát do nákladů tento podací arch, když je na něm uvedena jiná firma, ale mám s ní smlouvu o dílo?