Dovolená se vztahuje ke kalendářnímu roku, takže je třeba se připravit na ev. řešení/vysvětlování, jak zaměstnavatel bude postupovat vůči těm, kteří skončili před datem 1.7.
Rozhodně to není praktické.
A co, že to není praktické? Je to běžná věc, že zaměstnavatel se rozhodne, že se v průběhu roku změní nárok na ŘD. Ano, je to práce navíc pro mzdovou účetní, musí udělat přepočet a mnohé mzdové programy přepočet udělat neumí, takže se musí spočítat a nastavit ručně. A můžu za sebe říct, že IP se změnou nároku na ŘD v průběhu roku problém nemají, očividně jej má zase jen paní without nickmane.
O jakém přepočtu mluvíte? Chtělo by to nekdákat, ale napsat přesně. Popř. doplnit osobní zkušenosti ze soudních sporů, které jste za zaměstnavatele vyhrála a jak jste argumentovala.
Tom
to je teda vizitka pro "paní doktorku", takhle se uboze vyjadřovat. to už na tom musíte být hodně blbě, když se vyjadřujete o slušně diskutujících jak nejhorší póvl.
Slušně .. to je kdo?
Tak jo, sypu si popel na hlavu, co napíšu, se týká celé naší lanceláře. Ale to na věci nic nemění.
Ko ko ko kdák
Ano, jsem mladý drzý fracek, no a co?
Jak se to chováte? Přestaňte pořád někoho osočovat, urážet. Jestli ještě dokážete v sobě vydolovat trochu slušnosti, tak opusťte toto diskuzní fórum. To bude pro všechny to nejlepší. Jak by nám bylo bez vás dobře....
Paní Jasná, klid. Ve své práci se potkávám s advokátními kancelářemi, a často v nich mají takového podobného arogantního spratka. Obvykle proto, že je to něčí dítko nebo milenka. Ale většinou mají dost rozumu, aby něco takového nepouštěli mezi klienty. My halt platící klienti nejsme, tak se nám sem Tom chodí realizovat.
Smutné je, že nedokáže ani vystupovat za svou osobu. Prvně to byla VH, pak topol a teď se představuje jako Tom. Ve skutečnosti to je stará důchodkyně (to není urážka, taky se těším na to, až budu stará důchodkyně), ale vydává se za mladého kluka. A to je ubohost. A když to tu někdo napíše, tak se vehementně brání, že není důchodkyně, ale mladý kluk, to je ta anonymita. Tak co si o tom myslet.
Osobně od počátku vystupuji pod jménem Jasná a ti, co mě znají, ví, že je to mé příjmení, já se za sebe nestydím.
22. 5. 2023 12:25
Dobrý den , ráda bych požádala o radu zkušenější...
Může zaměstnavatel navýšit limit nároku na dovolenou z 20 dní na 25 dní během roku (od 1.7.2023)?
Děkuji.