Nevyčerpané hodiny ŘD ji musíte v poslední výplatě proplatit. Než ukončí PP je ještě čas nařídit čerpání ŘD a zbývající hodiny pak proplatíte.
Zaměstnavatel jí ale nikdy tyto hodiny oficiálně nepřevedl, proto si myslím, že by na ty hodiny nemusela mít nárok, a pouze jen na dovolenou z letošního roku.. ......,,to je pěkná blbost, co jste napsala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
15. 6. 2023 10:44
Dobrý den,
začala jsem ve firmě pracovat nově, jsem tu pár měsíců..
Nastala mi zde situace, že jedna zaměstnankyně si v průběhu let nevybírala všechnu dovolenou. Firma využívá systém Helios, kde se automaticky převádí nevybraná dovolená do dalších let.. Hodiny se ji postupně nastřádaly a má tedy teď nárok na 400h dovolené...
Zaměstnavatel jí ale nikdy tyto hodiny oficiálně nepřevedl, proto si myslím, že by na ty hodiny nemusela mít nárok, a pouze jen na dovolenou z letošního roku..
V minulém měsíci se dohodli se zaměstnavatelem na výpovědi. Při vypočtení mzdy je nutno proplatit veškerých 400 hodin dovolené, což je neskutečná částka.. Zaměstnavatel se sekl, že rozhodně toto proplácet nebude, a ať situaci vyřeším.
Jak by jste v tomto případě postupovali vy? Předem děkuji za všechny cenné rady.