Kontrola ossz.

• 21. 8. 2023 9:02

Dobrý den.je to asi hloupý dotaz ,ale na pozvánce píšou kdy se dostavit a že preferují doklady datovou schránkou. To jako naskenovat a poslat.Vzdy jsem byla normalně u nich.Mohl by jste mi někdo poradit prosím.Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 8. 2023 11:58

Alverita

Nejlépe když zavoláte paní, která je na dokumentu uvedena a domluvíte se s ní. Tady to asi nevyřešíte.

• 21. 8. 2023 12:23

EvaLi

Už více let podklady ke kontrole jen posílám (více mzdových účtáren). Ale nedělám přes datovku, ale vždy na uvedený e-mail dané pracovnice a takto s ní i nadále komunikuji. Kopie ELDP neposílám. Jen mzdy a náklady, náhodným výběrem likvidaci PN. Seznam zaměstnanců a seznam PN. Přes DS jen zplnomocnění.

• 21. 8. 2023 13:26

TM

Ano, vždy se ozvu příslušné správkyni a domluvím se. Většinou chtějí do mailu a to má občas nějaká omezení například velikosti přílohy atd. A skoro nikdy nechtějí vše, co je tam uvedené. A určitě nic neskenuju, posílám v pdf jak mi to vyjíždí program. Skenuju až případné dokumenty, které nemám elektronicky, ale to si správkyně většinou vyžádá při kontrole sama. Většinou jde o doklady k ukončení pracovního poměru.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).