Jak opravit uhrazenou fa převodem a zároveň hotově :-X

• 31. 8. 2023 14:58

Dobrý den,
    prosím zkušenější o pomoc. Jsem začátečnice. Podařilo se mi FA, kterou jsem uhradila převodem, ještě odkliknout v pokladně (účetní program Ekonom) , že jsem ji uhradila hotově. Jak mám prosím postupovat. Teprve se učím, manželovi zemřel společník ve firmě, který dělal veškeré účetnictví :-( a já to po něm chtě - nechtě zdědila :-)
    Předem moc děkuji.
    Radka
    PS: Na účetní kurz jsem již přihlášená :-)

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 8. 2023 19:29

Radka

Děkuji, nakonec jsem zrušila v pokladně párování se zaplacenou fa (tím mi v přijatých fa zmizelo, že zbývá uhradit - 200,- a spáruji s další novou fa té samé firmy, tak aby mi navazovala číselná řada. Bereme od této firmy často, jen platíme dobírkou. Tahle fa byla výjimka (zapomněli poslat fa) a já jí po zaplacení převodem, ještě odklikla, že byla placená hotově z pokladny :-X

• 4. 9. 2023 13:55

Radka

Už jsem přihlášená, příští měsíc začínám. Já hradila fa převodem, normálně nám zasílají na dobírku, ale tentokrat zapomněli, tak to byla vyjímka. No a jak jsem zvyklá, že to je pokladnou, odklikla jsem ještě k pokladnu. Platbu jsem odpárovala, tak, aby mi mi to neukazovalo, že mám zaplatit ještě -200,- a napárovala s další fa co už poslali správně :-)

Hezký den
      R.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).