PS + nově DPČ a DPP vs. samostatný dokument:
Zde záleží víceméně na firemních zvyklostech:
1. Zaměstnavatel může chtít uzavírat pouze PS/DPČ, DPP, která bude obsahovat veškerá smluvní ujednání + veškeré povinné informace (= 1 extrém) NEBO
2. Zaměstnavatel bude uzavírat PS/DPČ, DPP, která bude obsahovat jen povinné náležitosti, k tomu bude poskytovat písemnou informaci obsahující veškeré předepsané údaje (2. extrém), NEBO
3. Zaměstnavatel zůstane někde uprostřed = bude uzavírat PS/DPČ, DPP, která bude obsahovat povinné náležitosti + vybraná další smluvní ujednání + vybrané povinné informace, k tomu bude uzavírat další smluvní ujednání (např. dohodu o mzdě apod.) + bude poskytovat písemnou informaci obsahující údaje, které v PS/DPČ, DPP uvedena nejsou.
Opakovat v písemné informaci údaje, které jsou zahrnuty v PS/DPČ, DPP, je nadbytečné, možná zmatečné.
Pokud jde o odkaz na vnitřní předpis, je třeba vzít předepsaný výčet údajů bod po bodu, nikoliv ohledně všech je takový odkaz možný.
Ještě doplním, že pokud má PS/DPČ, DPP obsahovat i jednostrannou informaci, je třeba její obsah precizovat, aby bylo zřejmé, co jsme sjednali a co naopak zaměstnanec bere na vědomí. Moje zkušenost: zaměstnanci rádi říkají "já TO mám v PS, tak je TO změnitelné jen s mým souhlasem", což zdaleka nemusí být pravda.
Děkuji za precizní odpověď.
Tím odkazem jsem samozřejmě myslela, že bychom to na co lze odkazovat odkazovali.
Ale asi se tedy připojím k variantě 3, kde v písemné informaci dáme jen to, co neobsahuje pracovní smlouva.
Pokud máme ve mzdovém výměru uvedeny všechny požadované informace a zaměstnanec mi podepíše jen jeho převzetí, bude to takto dostačující nebo také potřebujeme informovat extra?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 9. 2023 14:57
Dobrý den.
Ráda bych znala Váš názor, resp. Vaše zkušenosti s informováním o obsahu pracovní smlouvy, nově i s DPP/DPČ.
Jde mi o to, jestli na body uvedené v par. 37, nově v par. 77a, je třeba mít vytvořený extra dokument, ve kterém budeme o všech záležitostech zaměstnance infromovat, popř. jestli např. stačí mít ve smlouvě/dohodě informaci, že tyto věci jsou uvedené v pracovním řádu/vnitřním předpisu a podpisem smlouvy/dohody zaměstnanec stvrzuje, že s nimi byl seznámen.
Právník nám nyní vyvtořil extra dokument "Informaci o obsahu pracovní smlouvy", ve které uvádí všechny body dle příslušného paragrafu, a to i přes to, že některé máme uvedené v pracovní smlouvě/dohodě. Proto se říkám, jestli je to nutné.
Předem moc děkuji za odpovědi.
Marky