Hlavní navigace

Názor k dotazu Zkrácený úvazek od tosnadnenimozny - je jasné, že vy víte vše, ale.... otázka zní...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2023 18:52

    tosnadnenimozny

    je jasné, že vy víte vše, ale....
    otázka zní ne proč mu sebrali trojku důchod, a zda mu ho měli sebrat, ale zda je to vinou zaměstnavatele. a to prostě není.

    na ty dotazy neodpovím, protože pro tazatele nejsou relevantní, ty si položte tomu zaměstnanci nebo čssz.
    se sockou a posuzováním ID mám bohužel hodně zkušeností, zejména z poslední doby. sebrali např. důchod paní na vozíku, protože "může na vozíku sedět u pc "(klídek, šla do soudu). sebrali důchod paní s RS, protože "se adaptovala" (chodí velmi špatně o berlích, má třas a další problémy, (taky šlo k soudu). nedali ani 1. stupeň paní po operaci nádoru mozku, která má poté problémy se stabilitou, závratě, bolesti hlavy, vlivem operace propukly těžké deprese a úzkosti, má také kombinovanou vadu srdce (čekatelka na operaci) a vlivem operace nádoru a následné léčby u ní propuklo autoimunitní onemocnění jater. a takových případů je poslední rok mnoho.
    to, zda zaměstnanci vzali ID prostě není vinou zaměstnavatele, ale je to pouze jeho záležitost. on žádá, on předkládá zdravotní a další dokumentaci, on se brání proti rozhodnutí. vaše pindy jsou tedy vzhledem k dotazu jako většinou irelevantní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).