Já jsem to pochopila tak, že informaci... budeme dávat pouze zaměstnancům, kteří nastoupili po 1.10.2023 a zaměstnanci kteří nastoupili dříve informaci....dostanou pouze v případě, že o ni požádají.
I já děkuji za informaci. Chtěla jsem se právě zeptat, zda se musí po 1. 10. 2023 u stávajících zaměstnanců něco měnit v dohodě o provedení práce (či v DPČ)?
Nové znění? Nebo také jen u zaměstnanců po 1.10. ?
Děkuji
My jen upravovali paragraf v DPP ukončení DPP §77 odst. 5 ZP, (měli jsme tam odst. 4) a ještě jaké bude pravděpodobné rozložení směn - kolik hodin, buď denně, týdně,měsíčně, nemá být jen ....300 hodin za rok ..... a k těm novým dávat tu Informaci. Stáhla jsem si ze stránek MPSV a upravila na nás. Asi bych doporučila zkontrolovat §, zda se něco nehýblo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 11. 2023 8:12
Dobrý den, prosím o názor. Vyčetla jsem a i na školení nám řekli, že povinnost dávat Informaci o obsahu PP ... je nutné dávat k PS vzniklých po 1.10.2023 nebo 7 dní předem.
Teď jsem měla názor, že je nutné dodělat ty Informace u všech zaměstnanců, které firma má. Je to opravdu nutné? děkuji