Paní Jasná, přeji Vám brzký návrat do všedních starostí a radostí, hodně síly a zdravíčka, hlavně že jste covid zvládla a už to bude jen a jen lepší:-). Ano, jak jste viděla, někdy je to opravdu smutné, člověk hledá pomoc, nebo se snaží pomoct a pak vás někdo hned setře, když je to třeba špatně, nebo neúplné, někdy už se bojím i zeptat. Každopádně jste zpět, tak to je dobře, určitě je to názor i většiny z nás. Mějte se krásně
To je moc dobře, odpočívejte. Jsme moc rádi, že Vás tady máme! Plně souzním s Vašmi slovy. Oblast mezd není jednoduchá, je stále v pohybu a plná "nejednoznačností" a i přes to, že se v ní pohybuji již 25 let, stále se učím a hledám odpovědi a to mnohdy právě zde. Buďme trošku shovívavější a hlavně lidštější... Krásné a pohodivé vánoční dny všem! :-)
Dobrý den paní Jasná. Jsem moc ráda, že už jste zase zpátky. Opravdu bez Vašich rad a příspěvků to není ono. A napsala jste to moc hezky, přejme si, nejen o Vánocích, více vzájemné ohleduplnosti, tolerance a laskavosti. Přejme si méně hřmotných hlupáků. Přejme si upřímně vše dobré a zdraví především.
Čtu až nyní. Doufám tedy, že už jste jak rybička a je Vám dobře :) přeji Vám mnoho zdraví, pohody, energie a radosti do roku 2024. Jsme moc rádi, že Vás tu máme, Vaše rady a zkušenosti velmi pomáhají. A nepříjemné lidi je asi lepší ignorovat. Kdoví, s čím se potýkají ve svém životě, když jsou tak kyselí?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
18. 12. 2023 7:11
Všechny Vás zdravím. Vidím, že jste se někteří pozastavili nad tím, že neodpovídám na dotazy. Takže, měla jsem v pořadí čtvrtý covid z toho podruhé se zápalem plic. Teď jsem již z nemocnice doma, dostávám se zpátky do formy a opět Vám ráda poradím, pokud bude vědět.
Přečetla jsem si příspěvky za celou dobu mé absence a jsem z toho smutná. Pořád urážky. Copak si nedokáže daná osoba, která za tím vším prudérstvím stojí uvědomit, že život je krátký a měli by jsme být k sobě více ohleduplní? To ani v době adventu nejde?
Drazí kolegové, přeji Vám všem pěkné vánoce a hodně, hodně zdravíčka.
Jasná