Já se dozvěděla koncem května, že mě omylem nahlásili 5 dní nemoce jako 5 dní dovolené. A všechno už odesláno. Přesouvala jsem náhradu za dovolenou do "mimořádné odměny". Byla náročná akce, trefovala jsem se do průměru. Ve Vašem případě bych pravděpodobně mzdy opravila. Pokud jste odeslala ELDP, tak vyhotovit opravný. Zdravím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
12. 1. 2024 11:30
Dobrý den, prosím, o radu. Bohužel se mi stalo, že jsem zaměstnanci zapomněla dát OČR do mzdy za listopad, jedná se o 2 dny. Nesedí mi tam tedy vyloučené dny. Zaměstnanec za ty 2 dny dostal normální mzdu. Zároveň ale dostal i peníze z OSSZ. Prosím jak toto můžu napravit. Má nyní další OČR a tak tím mám špatně uvedené vyloučené dny v nové příloze o dávky. Mám přepočítat celou tu listopadovou mzdu? Poslat opravné přehledy ZP, OSSZ? Bohužel se mi to stalo poprvé :( předem moc děkuji.