Toto jsem našla na internetu:
Storno podání
Je možné pouze u služby e - Podání PVPOJ, a to na úrovni podání, tj. požadavek na storno podání je obsažen v informacích vyplňovaných do formuláře. Požadavek na storno podání je u ostatních služeb e - Podání nutné uplatnit jiným způsobem – telefonicky, osobně, žádostí přes e-podatelnu či datovou schránku.
Zkusila jsem přes datovou schránku. Zkusila jsem ověřit přes e-portál, jestli je zam-ec v evidenci - nenašla jsem ho tam. Tak snad to vyšlo.
Děkuji moc za reakci :-)
Já jsem stornovala jen volnou formou, poslala jsem datovkou přímo na naši OSSZ, nikoliv na e-podání - to ale bylo tedy po domluvě s naší referentkou. Odhlášku na ještě ten den bych asi nedělala, to by taky mohlo znamenat, že bylo zaměstnání jen jeden den a podle mě by to nebylo správně, ale zkušenost s tím nemám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
22. 1. 2024 9:24
Prosím o radu. Zaslala jsem přihlášku zaměstnance na ČSSZ přes DS. Nyní mi bylo sděleno, že se přihlášení nekoná z důvodu, že dotyčný nenastoupí. Jak provést storno Oznámení o nástupu do zaměstnání? Děkuji